středa 3. srpna 2011

Welká Wodácká Pouť 2011 a Lanové Centrum

Ahoj přátelé, kamarádi, vodáci, dobrodruzi,

rád bych Vás pozval na hned dvě akce, které proběhnou o víkendu 13-14.8.2011. Jedna z nich je čistě vodácká, organizovaná Vodák Sportem v Brně, další je pak naše soukromá.

Akce č. 1. - Welká Wodácká Pouť 2011 - Sobota 13.8.2011

Jedná se veselou vodáckou akci. V rámci tradičního splutí řeky Svratky jsou pro Vás během plavby připraveny dovednostní úkoly na suchu i na vodě. Na jednotlivých stanovištích zažijete spoustu zábavy i poučení. Nebude chybět nácvik záchrany tonoucího, fun slalom, lovení plaváčků a další. Jak to všechno vypadá se můžete podívat zde:



Akce je organizovaná Vodák Sportem Brno a proběhne přímo v Brně v úseku Lávka u ZOO - Pisárky a nebylo by nutné nikam jezdit. Během šestikilometrové plavby z Bystrce do Pisárek (cca 3 hodiny) jsou pro účastníky připravena stanoviště s jednoduchými i složitějšími úkoly. V případě úspěšného splnění těchto úkolů obdrží razítka, které v cíli promění v lístky do tomboly. K poslechu jim po celou dobu plavby bude hrát skupina ZADÁCI, a to přímo z plovoucího raftu. V cíli plavby (na vznikající vodácké základně) je připravena Welká Wodácká Party - občerstvení, kytary, ohniště, soutěže, ukázky záchrany a samozřejmě nebude chybět ani bohatá tombola.

Začátek plavby: mezi 13. a 14. hodinou v Bystrci na lávce k ZOO.

Konec plavby: Pisárecký most – cca v 16 hodin.

Závěrečná tombola: v 19 hodin na vodácké základně v Pisárkách.

Občerstvení: v cíli plavby je připraven kiosek s pivem a klobáskami, prodávat se budou špekáčky k opékání.

Plavidla: K dispozici je omezený počet lodí různých typů u Vodák Sportu, ale určitě můžeme půjčovat i jinde. Jinak jsou na startu WWP vítána jakákoli vlastní plavidla. Originální plovoucí nápady budou oceněny.

Poplatky: Za plavbu ani na závěrečné party se vstupné neplatí. Zpoplatněno je pouze zapůjčení vodáckého vybavení a to dle platného ceníku VODÁK sport a občerstvení.

Parkování a doprava: Na startu je možné parkovat u ZOO, v cíli nejlépe v areálu Anthroposu. Po ukončení plavby je pro řidiče zajištěna doprava pro auta na start plavby.

Akce se koná za každého počasí.

Účast (předběžně) potvrdili

Jirka Mu.
Mirek S.
Lenka M. (která tímto hledá zadáka)


Pokud máte zájem se zúčastnit, dejte mi prosím co nejdříve vědět ať můžeme včas zařídit lodě na jirimuric@seznam.cz


Akce č. 2 - Lanové Centrum Jungle Park - Neděle 14.8.2011

AKCE ZATÍM ZRUŠENA - NAJDEME NOVÝ TERMÍN

Druhou akcí je návštěva lanového centra Jungle Park také přímo v Brně. Už jsme se o tom během nějakého výletu bavili, takže proč se tam nevydat právě v nědeli. Jak to tam vypadá můžete vidět na videu níže a o tom kdo se přidá mi prosím dejte vědět zase co nejdříve na jirimuric@seznam.cz



Účast (předběžně) potvrdili

Žádné komentáře:

Okomentovat