středa 27. července 2011

Moravice 30 - 31.7.2011

Ahoj pratele, kamaradi, vodaci,

O vikendu 30 - 31.7.2011 se pousti voda na velice pohodove rece Moravici a pokud byste se radi pridali, dejte prosim co nejdrive vedet. Tady tedy posilam nekolik podrobnosti.


Reka
Moravice je velice pohodova a pritom pekne tekouci reka podobna Vltave. Jeji tok je samozrejme delsi, ale my bychom jeli usek zacinajici pod kruzberskou prehradou do Zimrovic. Mapu se zacatkem a koncem spluti naleznete zde.


Lode
Reka se da splouvat na temer cemkoliv, ale nejvhodnejsi budou zrejme nafukovaci lode typu Baraka, nebo Palava. Pujcit je muzeme ve Water Elementu tady v Brne. Cenik je zde a pokud mate zajem vyrazit je treba je zamluvit co nejdrive.
Ubytovani
Ubytovani budeme primo v cili nasi plavby, tedy v Zimrovicich v Arealu Dobre Pohody ve stanech. Pani majitelka uz mi potvrdila, ze misto maji a z posledni plavby po Moravici vime, ze tam i dobre vari. :-) Na start se pak dopravime auty, ktere po navratu prevezeme nazpet.


Casovy plan cele akce:

Patek
Kolem 16.00 vyzvedneme lode ve Water Elementu a auty se presuneme do Zimrovic.

Sobota
Rano se presuneme do Kruzberka odkud poplujeme do Zimrovic.

Nedele
V nedeli mame vice moznosti. Budto je mozne jeste jednou vyrazit na reku, tentokrate ale jen kratsi usek z Podhradi do Zimrovic, nebo muzeme vyrazit na nejaky vylet. Vecer pote presun zpet domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat