neděle 30. října 2016

Svatomartinská Husa 2016


Přátelé, kamarádi, vodáci,

léto je nenávratně pryč a tak jako vloni je tu čas pro jednu velice příjemnou akci. Tou je naše dnes už tradiční Svatomartinská Husa, na kterou bych Vás tímto rád pozval. Martin letos vychází na pátek a tak nebudeme muset domů spěchat.

Letos se sejdeme v hospůdce Velorex, protože jak už jsem psal dříve v Pohádkové by nám nenabídli husu. No a uznejte sami, husa bez husy by nebyla ta pravá husa. Naši novou hospůdku Velorex tedy najdete tady a její webové stránky naleznete zde. Celá hospůdka je nekuřácká, což je myslím super. I letos se sejdeme už kolem 17.00 hodiny aby se to dalo zvládnout i s dětma.

Termín:

Pátek 11.11.2016 v 17.00 hodin
v hospůdce Velorex

V hospůdce jim musím co nejdříve potvrdit přesný počet účastníků (přesněji přesný počet husiček), takže mi prosím dejte vědět nejlépe obratem. Postupně budu potvrzovat kdo přijde níže na této stránce.

Účast zatím potvrdili:
1. Hanča Mu.
2. Jirka Mu.
3. Jurášek Mu.
4. Honzík Mu.
5. Soňa P.
6. Honza P.
7. Karolína Š.
8. Pavel Š.
9, Stellinka Š.
10. Monika S.
11. Mirek S.
12. Eliška S.
13. Jana H.
14. Michal H.
15. Dita H.
16. Ida H.
17. Renča T.
18. Sáťa T.
19. Matějíček T.
20. Eva L.
21. Peťa Mr. bez husy
22. Jirka Mr.
23. Jana F.
24. Marek od Jany F.
25. Alžběta F. bez husy
26. Martin N.

 a samozřejmě hlavní účastnice naše skvělá husičkáááááá





Hospůdka má dětský koutek do kterého by mělo být vidět o něco lépe než v Pohádkové. 


Omluvili se:
Pája D.
Ríša D.
Martin K.
Lenka M.
Peťa N.
Bártík N.
Pája Š.








5 komentářů:

  1. Ahoj decanka, husa v Pohadkove letos bohuzel nebude viz email ktery jsem Vam posilal. Muzeme jit budto jinam, nebo si dat neco z bezne nabidky. Pokud nekdo znate nejakou dobrou hospudku kde maji husu, nekouri se tam a maji nejaky slusny detsky koutek budu rad za Vase prispevky a navrhy. Moc dekuji. Jirka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    probiram v hlave vsechny hospody, kde slusne vari co znam, a nasla jsem jen jednu ktera je zaroven nekuracka (to je vetsina) a ma zaroven ultra vzacny detsky koutek: velorex

    Dalsi s detskym koutkem je K1 na vinohradech, ale ta je nekuracka jen do 15:00, takze je riziko, ze si tam nekdo zapali...

    Dalsi zas nemaji ty detske koutky.

    Jestli me napadne jeste nejaka, dopisu.

    Jana F.

    OdpovědětVymazat
  3. Diky Jani, ja jsem nasel zatim tohle. Je nekuracka a koutek vypada taky docela dobre. Ale sam jsem tam byl zatim jen jednou. Pokud mate nekdo nejaky dalsi tip prosim podelte se.

    http://www.kanas.cz/stranka/restaurace

    Diky,
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj všichni, když už nastala tato situace, tak jsem klidně pro jít do té Pohádkové i bez husy, ať složitě nesháníme. Vzhledem k tomu, že je nás tolik, tak si myslím, že takto na poslední chvíli by to bylo docela problematické.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    dívala jsem se na obě a tak pohledově se mi líbil ten Kanas, vypadá to, že je tam hodně místa (u kojení většinou chodím). Nevadilo by mi vyzkoušet něco nového. Otázka je, jak to tam mají s rezervacemi na ten pátek. Ale kdyby jinak, tak se přizpůsobíme.
    Monča

    OdpovědětVymazat