čtvrtek 17. října 2013

Svatomartinská Husa 2013


Přátelé, kamarádi, vodáci,

léto je nenávratně pryč a opět je tu čas pro jednu velice příjemnou akci. Tou je naše dnes už tradiční Svatomartinská Husa, na kterou bych Vás tímto rád pozval. Martin letos vychází na pondělí, ale to je den kdy se někteří z Vás snaží zdokonalit v jednom nejmenovaném "bojovém" umění. V pátky zase hodně z Vás vyráží na víkendy, případně za jinými společenskými radovánkami, takže proč se nesejít někdy uprostřed týdne, třeba ve středu.

POZOR JEDNA VELKÁ ZMĚNA. Protože náš Jurášek je velice společenský tvor a rozhodně ho nechceme o husu připravit, hledali jsme novou hospůdku, kde by měli i dětský koutek. Letos se tedy nesejdeme na Šelepce, ale v Pohádkové Hospůdce, která je jen o dvě zastávky šalinou dál. Najdete ji tady a její webové stránky naleznete zde. Celá hospůdka je nekuřácká, což se asi bude líbit případným těhulím.

Termín:

Středa 13.11.2013 v 18.00 hodin
v Pohádkové Hospůdce

V hospůdce jim musím co nejdříve potvrdit přesný počet účastníků, takže mi prosím dejte vědět nejlépe obratem. Pozvánku posílám na lidi, které osobně znám a na které mám emaila. Klidně ji ale přepošlete svým protějškům, přítelkyním, přítelům, novým objevům atd. na které kontakt nemám a se kterými byste chtěli přijít. Postupně budu potvrzovat kdo přijde níže na této stránce.

Účast zatím potvrdili:
1. Hanča Mu.
2. Jirka Mu.
3. Jurášek Mu.
4. Jirka Mr.
5. Pája D.
6. Honza od Páji D.
7. Jana F.
8. Luboš H.
9. Lenka M.
10. Lenka O.
11. přítel od Lenky O.
12. Pája Š.
13. Sáťa
14. Renča od Sáti
15. Mirek S.
16. Monča od Mirka S.
17. Karolína F.
18. Pavel od Karolíny
19. Soňa Č.
20. Honza P.
21. Martina F.
22. Alžběta F.
23. Peťa G.
24. Michal H.
25. Jana H.
26. Martin K.
27. David M.
28. Eva L.
29. Laďa D.
 a samozřejmě hlavní účastnice naše skvělá husičkáááááá





Do salónku který máme zamluvený se vleze maximálně 24 lidí, takže jsem zamluvil ještě dalších 10 míst ve vedlejší, přilehlé místnosti. 


Omluvili se:
Martin od Peti G.





Žádné komentáře:

Okomentovat