pondělí 30. července 2012

Soča - Slovinsko - 17 - 21. srpna 2012


Ahoj vodáci,
v polovině srpna bychom se rádi vypravili na vodáckou akci do Slovinska na jeho nejkrásnější řeku Soču. Níže posílám detaily akce.

Termín
Protože Slovinsko a Soča je přece jen trochu z ruky, plánujeme naši výpravu jako prodloužený víkend v termínu 17-21.8.2012. Přesněji odjezd v pátek večer a návrat v úterý večer.

Soča a její náročnost
Soča je řeka krásná, ale ve srovnání s Vltavou nebo Sázavou přece jen o něco vodácky náročnější. Sjížděné úseky samozřejmě přizpůsobíme zkušenostem přihlášených posádek, řádově by se mělo jednat o vodu do WW3, maximálně WW4. Určitě to tedy není určeno pro někoho, kdo na vodě nikdy nebyl, nebo má jen minimální zkušenosti. O tom jak krásná řeka je, a co nás čeká se můžete podívat v následujícím videu.


Doprava
Doprava vlastními auty s tím, že posádky rozdělíme podle počtu přihlášených účastníků později.


Ubytování
Ubytováni budeme ve vlastních stanech v některém z kempů v Bovci. Předběžně je třeba počítat s cenou kolem 8 Euro na osobu a noc.

Lodě a další vybavení
část z nás pojede na kajacích, ale vítáni jsou samozřejmě i vodáci na nafukovacích lodích typu Pálava, nebo Baraka. Dále je třeba vesta, helma a nutný je i neopren a neoprenové boty. Vše je samozřejmě možné zapůjčit.

Kdo jede
Jirka M.
Iva F.
Laďa J.

Jako vždy budu postupně přidávat další přihlášené účastníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat