čtvrtek 9. června 2011

Vltava 5 - 7. srpna 2011

Ahoj, kolegove, kamaradi, vodaci,

nase velka letni vodacka vyprava se uskutecni o vikendu 5 - 7. srpna.



Plan cele akce:

Den 1. - patek
vecerni presun do Ceskeho Krumlova a ubytovani v kempu Vltavan.

Den 2. - sobota
ranni presun do Rozmberku nad Vltavou vodackym autobusem 9.30 - 10.10. Auta zustanou v Krumlove - parkovani je zdarma primo v arealu kempu - maji tam velkou, na noc zamykatelnou stodolu. V Rozmberku prevzeti lodi a plavba do Krumlova. Ubytovani znovu v kempu Vltavan. Nebudeme muset tedy znovu stavet stany.


Den 3. - nedele
plavba Cesky Krumlov - Zlata Koruna. Ze Zlate Koruny se pak vratime pro auta a vyrazime zpet do svych domovin. 



Doprava
Idealni a nejrychlejsi doprava do jiznich Cech je samozrejme autama.

Auto #1. - Peta, Lada, Lukin
Auto #2. - Maca, Olin, Jirka
Auto #3. - Lucka, Tom, Terezka a Evicka
Auto #4. - Misa, Adelka

Ubytovani - Stany, Karavany atd.

Karavan #1 - Lucka, Tomas, Terezka
Stan #1 - Peta, Lada, Maca
Stan #2 - Olin, Lukin
Stan #3 - Misa, Adelka
Stan #4 - Evicka, Jirka

Lode
Nejlepsi lodi na tento usek Vltavy je plastova kanoe pro 2 osoby. Vetsi nafukovaci lode jsou zbytecne pomale a rozhodne s nimi neni tolik zabavy. Pujcovna IngeTour nabizi pujceni plastove kanoe Vydra za 300kc/den + 50kc za odevzdani lodi v kempu u Trojice. Kanoe je pro 2 osoby a na 2 dny tak jeji pujceni vyjde na 325kc na osobu.


Preprava stanu, spacaku a dalsi bagaze
K pujceni lode patri i 50l barel ve kterem se prevazi vsechny veci, ktere by se pri nechtene koupeli nemely namocit. Pokud pojedeme auty muzeme se domluvit i na pripadnem prevazeni aut a bagaze a veci se nam do barelu urcite vlezou. Pujcovna prevazi veci za 20kc na osobu a den a funguje to naprosto spolehlive.



Posadky a platby lodi:

Zamluveno budeme mit celkem 5 lodi a podle nasi posledni schuzky v Brne pojede celkem 12 velkych vodaku vcetne Terezky :-). Rad bych Vas poprosil, abyste mi co nejdriv poslali penize na zaplaceni lodi. Penize, tedy castku 325kc na osobu mi prosim posilejte na ucet

670100-2200069941/6210

Do zpravy pro prijemce prosim uvedte sve jmeno at vim od koho penize prisly. Tady Vam vzdy potvrdim jestli uz platba dorazila.

1. Terezka ..... neplati, protoze je mimino :-)
2. Lucka ..... neplati protoze bude mit lod na pul s Tomem
3. Tomas ..... zaplaceno
4. Olin ..... zaplaceno
5. Lukin ..... zaplaceno
6. Maca ..... zaplaceno
7. Adelka ..... zaplaceno
8. Misa ..... zaplaceno
9. Peta ..... zaplaceno
10. Lada ..... zaplaceno
11. Evicka ..... zaplaceno
12. Jirka ..... zaplaceno
13. Boris ..... zaplaceno
14. Azra ..... zaplaceno
15. Michal ..... zaplaceno
16. Jana ..... zaplaceno
17. Jirka ..... zaplaceno
18. Lenka ..... zaplaceno
19. Kubik ..... neplati, protoze je zatim porad prcek :-)

Tak co uz se tesite? :-) Abyste se mohli naladit na tu spravnou vodackou vlnu a pro lepsi predstavu o tom jak vydapaji jezy ktere pojedeme, muzete shlednout nase ilustracni video z vypravy kterou jsme podnikli behem prodlouzeneho vikendu zacatkem cervna.


7 komentářů:

  1. Hej Jiriku ja valim ociska :-) Dobre, dobre, dobre :-) Lukin

    OdpovědětVymazat
  2. To vis, teprve nedavno jsem objevil tenhle Blogspot a tak se to snazim vyhuzivat jak to jen jde. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, s takovým itinerářem je mi úplně líto, že nejedu :(
    Jiří, ty jsi takový počítačový mág :D

    Anděla :)))

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé Jiříku:o) jsi velkorysí,že já ani terezka neplatíme:o) hned dneska večer ti pošleme penízky za Toma aby měl taky zaplaceno jako ty:o)
    ještě že jsi takový zapálený vodák a letos to zařídíš:o)ještě mi prosím zkus vymyslet,kde bych vás mohla s Terezkou všude potkat:o) aby Terezka mohla kulit oči, jak sjíždíze či splaváváte jezy:o) je hrozně škodilibá:o) jestli se někdo udělá, Terezka se bude zajíkat smíchy:o))))
    už se moc těšíme:o)))Lucy

    OdpovědětVymazat
  5. To je uplne v pohode Luci. Prvni den se muze zajikat smichy ve Vyssaku, pak se muzeme videt u Veverek a nakonec u jezu v Rozmberku. Druhy den je vetsina jezu az v Krumlove. :-) Neboj vsechno to vymyslime. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. jiriku, krasna prace, v po ti poslu prachy na ucet. sim te, vi se jen cca casovy harmonogram:)? zvazujeme s adel moznost dopravy tam a zpet SA busama a jedina otazka, zda je sance stihnout v nedeli bus v 17,00 hod z krumlova z AN. kdyby ne, vymyslime plan B:) zdar, tesim se
    misa

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Miso, rad bych Ti rekl ze do 17.00 se to v pohode stiha, ale z Rozmberku do Krumlova je to docela kousek. Navic ten nejhezci usek v Krumlove kde je kratce za sebou 5 jezu vetsinou vsechno hodne zdrzi a to nepocitam nejake zdrzeni v tamnich hospudkach. Kdyz jsme to ted jeli naposledy tak jsme prijeli kolem te 17 hodiny, ale to jsme koncili na zacatku Krumlova za prvnim jezem. Jestli si to chcete uzit a nestresovat se asi bych radeji zkusil auto. Nebudete pak nijak vazani. Kdyby se spechalo tak by se to asi stihnout dalo, ale nevim jestli by to za to stalo. :-)

    OdpovědětVymazat